Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işarettir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj gördüyseniz:

  • Şanslı bir devredesiniz.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulur.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Rüyada dudaklara ruj sürmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, zamandan da kar edeceğine işaret eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada dudaklarına ruj görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments