Rüyada boynuna kolye takmak

Rüyada boynuna kolye takmak kendi dualarının allah katında kabul olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret eder.

Rüyada boynuna kolye takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada boynuna inci kolye takmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna altın kolye takmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna kolye takmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına inanılır.

Rüyada boynunda kolye görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada boynunda altın kolye görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments