Rüyada dua kitabı vermek

Rüyada dua kitabı vermek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua kitabı vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızın planlandığı şekilde gitmemesi sizi üzmesin.

Rüyada dua kitabı okumak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yasin dua kitabı görmek solan yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada dua kitabı hediye almak büyük bir yükten kurtulacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dua kitabı dağıtmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulur.

Rüyada birinden dua kitabı almak sorunların çabucak halledileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde dua kitabı görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dua kitabı vermek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birine dua kitabı vermek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kişiye hep umut olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments