Rüyada yasin dua kitabı görmek

Rüyada yasin dua kitabı görmek işlerinin yarım kalacağına, gün yüzü görmeyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasin dua kitabı gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Rüyada yasin dua kitabı görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin kitabı almak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada yasini şerif kitabını görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada yasin kitabı hediye almak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hainlik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin kitabı görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada güllü yasin kitabı görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yasin kitabı dağıtmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulur.

Rüyada yasin kitapları görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments