Rüyada dövme yaptırmış olmak

Rüyada dövme yaptırmış olmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dövme yaptırmış olmak gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Rüyada akrep dövmesi görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada kendinde dövme görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına işaret eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına tabir olunur.

Rüyada dövme yaptırmış olduğunu görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada sırta dövme yaptırmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalettir.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Rüyada adam dövme görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına tabir olunur.

Rüyada dövme görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments