Rüyada dövme yaptırmış olduğunu görmek

Rüyada dövme yaptırmış olduğunu görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yollarının açılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dövme yaptırmış olduğunu gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arapça dövme görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilide dövme görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına inanılır.

Rüyada yüze dövme yaptırmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç dövmesi görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı dövme yaptırmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada birini dövmeli görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, imkânlarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sırta dövme yaptırmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments