Rüyada dostunu dövmek

Rüyada dostunu dövmek iflas edeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, kötü gününden de geri duracağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dostunu dövmek gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Rüyada dostunu dövmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dost canlısı köpek görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir dosta sarılmak sorunları başarıyla çözmeye, daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dost edinmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Rüyada dostluk kurmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle dost olmak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin dostunu görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments