Rüyada dostluk kurmak

Rüyada dostluk kurmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dostluk kurmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Rüyada dostluk kurmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eve soba kurmak evi kendisinin çekip çevireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kamp kurmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada sofralar kurmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada başbakana sofra kurmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Rüyada yeni ev kurmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sofra kurmak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada odaya soba kurmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments