Rüyada bir dosta sarılmak

Rüyada bir dosta sarılmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına yorulur.

Rüyada bir dosta sarılmak gördüyseniz:

  • Belli maceralara atılmadan önce sonuçlarını doğru öngörmenizde fayda var.

Rüyada dostuna sarılmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada bir dosta sarılmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalettir.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski dosta sarılmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş dost görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin dostunu görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments