Rüyada dost edinmek

Rüyada dost edinmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada dost edinmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Rüyada dost edinmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Rüyada yeni arkadaş edinmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada mal edinmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ekmeğinin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek edinmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğu evlat edinmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada erkek evlat edindiğini görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek evlatlık edinmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, kişinin şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlat edinmek istemek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments