Rüyada dostunla kavga etmek

Rüyada dostunla kavga etmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, üzüntülerin biteceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada dostunla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada eski dostla kavga etmek yağmur yağmamasına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına inanılır.

Rüyada dostunla kavga etmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada dostla kavga etmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet eder.

Rüyada kaplanla dost olmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin dostunu görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada dostunu dövmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dostundan ayrılmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun dostunu görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments