Rüyada donmuş görmek

Rüyada donmuş görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, alkış alacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, eline para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Rüyada donu düşmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada donmuş balık görmek maddi anlamda zayıflayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kendini don atlet görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Rüyada donmuş köpek görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada donuna çiş yapmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık don görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet etmektedir.

Rüyada donuna sıçmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada donmuş deniz görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments