Rüyada yırtık don görmek

Rüyada yırtık don görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yokluk çekeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, yokluk içine düşeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına delalettir.

Rüyada yırtık don gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada yırtık don görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada birini donla görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, engel tanımayan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada donu düşmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada erkek donu görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işarettir.

Rüyada don dikmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada donmuş adam görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada tuvaletini donuna yapmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada don atlet görmek işinin gücünün rast gideceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments