Rüyada kendini don atlet görmek

Rüyada kendini don atlet görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulur.

Rüyada kendini don atlet gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.

Rüyada don atlet görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada don atlet kalmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet eder.

Rüyada kendini don atlet görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada yırtılmış atlet görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlet giydirmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek atleti görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya yorulur.

Rüyada beyaz atlet giyen birini görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalettir.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments