Rüyada donmuş göle düşmek

Rüyada donmuş göle düşmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, duaların kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş göle düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi aslında çok fazla istemediğiniz veya kafada soru işaretleri yaratan işler yapmaya zorlayabilirler.

Rüyada donmuş göle düşmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerinin çok açılacağına işaret eder.

Rüyada donmuş göl görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işarettir.

Rüyada donmuş gölde yürümek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada donu düşmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan göle düşmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet eder.

Rüyada göle düşmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gölün içine düşmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments