Rüyada donmuş göl görmek

Rüyada donmuş göl görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, güvenini sarsacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, hayatın kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada donmuş göl gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada donmuş göl görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş gölde yürümek evdeki birinin yolculuk yapacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada donmuş göle düşmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş fare görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işarettir.

Rüyada donu ters giymek büyük savaşların yaşanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada donmuş domates görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına işarettir.

Rüyada donuna sıçmak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın donu görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments