Rüyada uçurumdan göle düşmek

Rüyada uçurumdan göle düşmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, girişimlerde bulunacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan göle düşmek gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Rüyada uçurumdan göle düşmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret eder.

Rüyada gelinlikle uçurumdan düşmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin uçurumdan düşmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, ona emek vereceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, esenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumda düşmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına inanılır.

Rüyada kamyonla uçurumdan düşmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments