Rüyada göle düşmek

Rüyada göle düşmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göle düşmek gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Rüyada kirli göle düşmek kötü günleri geride bırakacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık göle düşmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada göle düşmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine işarettir.

Rüyada donmuş göle düşmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla göle düşmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulur.

Rüyada gölün içine düşmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göle düşmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet etmektedir.

Rüyada balıklı göle düşmek işlerinin düşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments