Rüyada akarsudan su içmek

Rüyada akarsudan su içmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, hakkıyla kazanca alamet eder.

Rüyada akarsudan su içmek gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada akarsudan su içmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuda su içmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada akarsudan su doldurmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsular görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz akarsu görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda yılan görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sıcak akarsu görmek kişinin muradına ereceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, dua alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments