Rüyada don katlamak

Rüyada don katlamak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada don katlamak gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada don katlamak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yorgan katlamak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kıyafet katladığını görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan katlamak düşmanlarla beraber oturmaya, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yorganı katlamak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan katladığını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak isteklerin tek tek yerine geleceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada battaniye katlamak para ve makam sahibi olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments