Rüyada battaniye katlamak

Rüyada battaniye katlamak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, hayatın tadına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada battaniye katlamak gördüyseniz:

  • Sonuçlanma enerjisi askıdaki maddi sorunları çözebilir ya da farklı alanlarda bazı başlıklarda sonlanma ya da tamamlanma etkisi hissedilebilir.

Rüyada battaniye katlamak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına inanılır.

Rüyada etek katlamak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kilim katlamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada tişört katlamak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek katlamak işlerinin baltalanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Rüyada örtü katlamak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı katlamak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments