Rüyada domuzdan saklanmak

Rüyada domuzdan saklanmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret eder.

Rüyada domuzdan saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada domuzdan saklanmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada evde saklanmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçarak saklanmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezara saklanmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta saklanmak ön planda kalmayı sağlayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinden saklanmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak işinde verimsiz olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada inşaatta saklanmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments