Rüyada tanıdık birinden saklanmak

Rüyada tanıdık birinden saklanmak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, zorluğa düşeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yaşamını kolaylaştıracağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birinden saklanmak gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada tanıdık birinden saklanmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaatta saklanmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada birinin saklandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağın altına saklanmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada mağaraya saklanmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada bir yerde saklanmak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada masanın altına saklanmak inanca ve cesarete sahip olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına işarettir.

Rüyada köpeklerden saklanmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments