Rüyada dolu mezarı açmak

Rüyada dolu mezarı açmak kazancının sürekli artacağına, önemli kararlar alınacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kısa süre içinde işten çıkılacağına, saygınlık göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada dolu mezarı açmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada dolu mezarı açmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada mezarı su dolu görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalet eder.

Rüyada su dolu mezar görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada içi su dolu mezar görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada dolu mezar kazmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu mezar görmek hayatın düzene gireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünü açmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments