Rüyada su dolu mezar görmek

Rüyada su dolu mezar görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, stresli bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada su dolu mezar gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada mezarı su dolu görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu mezar görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, az maliyetle ticarete atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu mezar görmek işlerinin çok açılacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu mezar görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu mezar kazmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada dolu mezarı açmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, mevki kazanacağına işarettir.

Rüyada evin içi su dolu görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments