Rüyada dolaba elbise asmak

Rüyada dolaba elbise asmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, seyahatlere katılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada dolaba elbise asmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığına göz attığınızda, kendi yerinizi daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada dolaba elbise asmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada elbiseyi askıya asmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara elbise asmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, doğru olanı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada elbise asmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz elbise asmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ipe elbise asmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulur.

Rüyada boş elbise dolabı görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hayallerinin suya düşeceğine inanılır.

Rüyada bir dolap elbise görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments