Rüyada doğum doktoruna muayene olmak

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak kazancının çok düşeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısmetinin artacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak bereketli günler geçirileceğine, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına işarettir.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek şöhret ve itibar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktor muayenesi görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktorda muayene olmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına delalet eder.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine tabir olunur.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muayene olduğunu görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments