Rüyada doğum doktorunu görmek

Rüyada doğum doktorunu görmek ün sahibi olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada doğum doktorunu gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak herkesin takdirini toplayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada doğum doktoru görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum doktor görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum doktoruna gitmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Rüyada kadın doğum doktor görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına inanılır.

Rüyada kadın doğum doktoru görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına tabir olunur.

Rüyada doğum doktorunu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments