Rüyada diz üstü düşmek

Rüyada diz üstü düşmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, rütbesinin artacağına, hoş olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada diz üstü düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada diz üstü düşmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına yorulur.

Rüyada diz üstü çökmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada diz üstü oturmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dizlerinin üzerine düşmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada dizlerin üzerine düşmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada diz kapağında kıl görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizlerini görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments