Rüyada dizlerini görmek

Rüyada dizlerini görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, dinini yaşayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizlerini gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada dizleri ağrımak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dizlerin üzerinde yürümek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada dizleri kanamak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada diz çöküp dua etmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diz ağrısı görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada dizleri üstünde yürümek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, yakında işlerinin aksayacağına alamet eder.

Rüyada dizlerinin kanadığını görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments