Rüyada su lekesi görmek

Rüyada su lekesi görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su lekesi gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Rüyada su lekesi görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Rüyada çamaşır suyu lekesi görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında lekeler görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada gelinlikte leke görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek kendi patronu olacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalettir.

Rüyada memede leke görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalettir.

Rüyada lekeli ceket görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli havlu görmek günahtan temizlenmeye, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments