Rüyada acıbadem tatlısı görmek

Rüyada acıbadem tatlısı görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada acıbadem tatlısı gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren önemli başlıklarda bazı fikirleriniz iyice netleşmeye başlayabilir.

Rüyada acıbadem tatlısı görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına inanılır.

Rüyada parmağının acıdığını görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Rüyada acıdan kıvranmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına acımak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada acıdan ağlamak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada kolunun acıdığını görmek işlerinin düzeleceğine, her anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediye acımak ticaret ehli kimse olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada parmağı acımak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments