Rüyada kolunun acıdığını görmek

Rüyada kolunun acıdığını görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Rüyada kolunun acıdığını gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Rüyada kolunun acıdığını görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, karlı ortaklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada gözü acımak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına delalet eder.

Rüyada canının acıdığını görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada acıbadem tatlısı görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada içinin acıdığını görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada parmağı acımak maddi anlamda zarar edeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun acıdığını görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının acıdığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments