Rüyada parmağının acıdığını görmek

Rüyada parmağının acıdığını görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının acıdığını gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada parmağının acıdığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulur.

Rüyada parmağı acımak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanına acımak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kediye acımak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada acıdan ağlamak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet eder.

Rüyada canının acıdığını görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada acıbadem yemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, insanlara iyilik yapmaya alamet etmektedir.

Rüyada canı acımak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments