Rüyada diş ve dil görmek

Rüyada diş ve dil görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş ve dil gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada diş ve dil görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada dili boğazına kaçmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil yemek görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada kuran dili görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dilenen birini görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada erkeğin dilini görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments