Rüyada dili boğazına kaçmak

Rüyada dili boğazına kaçmak çok hayırlı adımların atılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada dili boğazına kaçmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Rüyada dili boğazına kaçmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet eder.

Rüyada boğaza kıl kaçmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazına kıl kaçmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaza birşey kaçmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, borca batacağına rivayet eder.

Rüyada boğazına bişey kaçmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işarettir.

Rüyada kuzu dili yemek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine inanılır.

Rüyada farklı dil konuşmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada birinin dil çıkardığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments