Rüyada kuran dili görmek

Rüyada kuran dili görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada kuran dili gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Rüyada kuran dili görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı dil okumak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada özür dileyen birini görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada dilsiz olmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada dilini temizlemek birçok işin birlikte yapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır dili görmek allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Rüyada dilin yarıldığını görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine işaret eder.

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments