Rüyada dilinin şiştiğini görmek

Rüyada dilinin şiştiğini görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dilinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada dilin şiştiğini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalet eder.

Rüyada dil deldirmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada dili kopmuş görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada at dili görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının dilini ısırmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve dili görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments