Rüyada anne diye seslenmek

Rüyada anne diye seslenmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, üzücü haberler alacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işarettir.

Rüyada anne diye seslenmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Rüyada anne diye seslenmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba diye seslenmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne diye ağlamak dedikoduya, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne diye çağrılmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada polis diye bağırmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada abi diye bağırmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile misin diye sormak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments