Rüyada abi diye bağırmak

Rüyada abi diye bağırmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, güzelliklere rast gelineceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada abi diye bağırmak gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada abi diye bağırmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis diye bağırmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yardım edin diye bağırmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, alışveriş yapacağına inanılır.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeter diye bağırmak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada baba diye bağırmak kazalardan ve belalardan korunacağına, büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada anne diye çağrılmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments