Rüyada polis diye bağırmak

Rüyada polis diye bağırmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok üzüleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis diye bağırmak gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada polis diye bağırmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yardım edin diye bağırmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeter diye bağırmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada baba diye bağırmak sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada abi diye bağırmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulur.

Rüyada birini öldü diye duymak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments