Rüyada anne babayı öpüşürken görmek

Rüyada anne babayı öpüşürken görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı öpüşürken gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada anne babadan kaçmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada anne babayla yemek yemek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada anne babanın ağladığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü anne babayı görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayla kavga etmek kazancının katbekat artacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada annesi ve babasını görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet eder.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek büyük bir yükten kurtulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments