Rüyada anne babanın ağladığını görmek

Rüyada anne babanın ağladığını görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Rüyada anne babanın ağladığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada anne ve babasının ağladığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, başarılarının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babası için ağlamak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın ağladığını görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada babanın arkasından ağlamak rahata erileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayla ağlamak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, başarıya giden yollarını açacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak içsel güvensizliklerinize, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, yeni kişilerle tanışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments