Rüyada dikiş ipliği görmek

Rüyada dikiş ipliği görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, düzenli bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikiş ipliği gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Rüyada dikiş ipliği görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek hararetli olayların meydana geleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikiş iplik görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada iplik düğümlemek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments