Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek aydınlık bir döneme girileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, rahat nedir öğreneceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada dikiş iplik görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikiş ipliği görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz iple dikiş dikmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments