Rüyada devlet adamıyla öpüşmek

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, insanların afiyet bulacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler önemli fırsatlar doğurabilir.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada devlet adamı olmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamını korumak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, şeytanın aklına uyacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamının öldüğünü görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments