Rüyada devlet adamıyla kavga etmek

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kısmetlerinin açılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, iyi halini yitireceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine inanılır.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş devlet adamı görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalettir.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada devlet adamını misafir etmek hedeflerini gerçekleştireceğine, kendisi ile gururlanacağına delalettir.

Rüyada devlet adamını hasta görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments