Rüyada deve tutmak

Rüyada deve tutmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Rüyada deve tutmak gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada deve tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına tabir olunur.

Rüyada deve otlatmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada deve kafası görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada deve öldürmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, hayata küseceğine yorulur.

Rüyada evde deve görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada deve yumurtası görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada deve binmek sağlık sorunlarının son bulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments