Rüyada evde deve görmek

Rüyada evde deve görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde deve gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Rüyada evde deve görmek çok kötü durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada devenin eve girdiğini görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada deve üzerinde gelin görmek büyük bir yenilgi alacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına inanılır.

Rüyada deve üstüne binmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada deve üstünde yük görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman deve görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devenin üstünde insan görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada develerin güreştiğini görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments