Rüyada deve yumurtası görmek

Rüyada deve yumurtası görmek kısmetli kapıların açılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, geçim derdinin biteceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve yumurtası gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Rüyada deve yumurtası görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı deve görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çölde deve görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada deve tarafından ısırılmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına inanılır.

Rüyada deve üstünde görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde deve görmek hidayete ermeyi de başaracağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments